Bloemen bestellen Mortsel

✓ Heel het weekend open

✓ Levering aan huis of op locatie

✓ Bloemenabonnementen

Wilt u bloemen bestellen in de omgeving van Mortsel en Antwerpen-Berchem? Dan zit u goed bij Floriade. Bij ons kunt u bloemen bestellen en ze op een tijdstip dat voor u past laten bezorgen. Onze winkel in Wilrijk is zeer centraal gelegen in Antwerpen en we leveren dan ook graag uw favoriete bloemen bij u thuis of op een andere locatie naar wens.

Uw favoriete bloemen bestellen in onze winkel

U kunt in onze bloemenwinkel de mooiste bloemen, zelf samengestelde boeketten, kamerplanten en potterie bestellen en laten bezorgen op een locatie naar keuze. Wij leveren in de omgeving van Wilrijk en Mortsel, dus als u in die buurt woont en bloemen aan huis wilt laten leveren kan dat zeker. U kunt ook bloemen bestellen en laten bezorgen op de locatie van een feest of dergelijke. Met een passie voor planten en bloemen help ik u graag verder in de keuze van de geschikte bloemen voor elke gelegenheid. U kunt ook altijd bloemen bestellen en laten leveren bij een vriend of familielid. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen bij Floriade. Bij ons kunt u verse bloemen bestellen en komen ophalen of laten leveren waar u ze nodig heeft. Ook bloemenkransen voor een begrafenis kunnen wij samenstellen en leveren bij begrafenisondernemers, kerken en andere plaatsen om afscheid te nemen.

Bloemen bestellen Mortsel

Stel een formule op voor uw lievelingsbloemen

Met een bloemenabonnement kunt u een gepersonaliseerde formule samenstellen. Op die manier kunt u maandelijks of vaker bloemen bestellen en laten leveren op de gewenste dag. Zelfs bloemen voor een trouw en bruidsboeketten kunnen we leveren op de locatie waar u ze nodig heeft. We stellen een boeket altijd vers samen met bloemen die u graag ziet zodat u uw huis of werkplek kunt opfleuren. Bestelt u? Dan ontvangt u een foto van het boeket via WhatsApp, zodat u weet waar u voor betaalt. Neem contact met ons op om uw favoriete bloemen te bestellen of spring eens binnen in de winkel.