Bloemen aan huis Wilrijk

✓ Heel het weekend open

✓ Levering aan huis of op locatie

✓ Bloemenabonnementen

Wilt u bloemen aan huis laten bezorgen in Wilrijk? Dan zit u goed bij Floriade. Sinds 2019 kunt u bij ons terecht voor de mooiste boeketten, frisse kamerplanten en potterie zoals aardewerk. In onze winkel stellen we verse boeketten samen, maar u kunt ook een boeket kiezen dat we op voorhand hebben gemaakt. Ook bloemstukken of bloemenkransen kunnen we voor u maken en nadien de bloemen aan huis leveren.

Laat bloemen aan huis leveren met een abonnement

Met een bloemenabonnement kunt u op een gewenste dag en tijdstip bloemen aan huis laten leveren. Ook bij een familielid, vriend of zelfs op kantoor leveren we bloemen. U kunt een gepersonaliseerde formule samenstellen voor uw abonnement en zowel de stijl als het budget volledig zelf bepalen. Zelfs bloemen voor uw trouw kunnen we aan huis leveren, op de dag zelf of wanneer u dat wenst. Naast bloemen aan huis laten bezorgen, kunt u de boeketten met uw abonnement ook komen afhalen in onze bloemenwinkel. Online bestellen is dan wel iets eenvoudiger, maar u krijgt in de winkel wel een aantal extra bloemen en dat voor dezelfde prijs!

Bloemen bestellen Mortsel

Laat uw boeket thuis leveren

U kunt contact met ons opnemen om uw bestelling door te geven, maar u bent ook altijd welkom in de winkel om ons aanbod te ontdekken. Stel dat u dringend een boeket nodig heeft, maar geen tijd of plaats heeft om het op dat moment mee te nemen, kunt u het laten leveren op een adres naar wens. Laat de bloemen aan huis leveren of stuur ze rechtstreeks naar de persoon waarvoor u ze kocht. Dankzij een foto via WhatsApp weet u ook bij een levering aan huis hoe het boeket eruit ziet, nog voor de ontvanger de deur opende!