ziekenhuis / RVT

Onze bloemenwinkel voor het Middelheimziekenhuis


Wij dragen bij Floriade graag ons steentje bij als bloemenwinkel, en daarom zijn er geen leveringskosten voor het Middelheimziekenhuis en het Sint-Augustinusziekenhuis. Dit geldt ook voor rusthuizen in Wilrijk, Berchem-extra muros en Mortsel. De enige voorwaarde die we stellen is dat het om een bestelling met een minimumbedrag van 35 euro gaat.


Uw favoriete bloemen bestellen?

Waarom steunen wij met onze bloemenwinkel het Middelheimziekenhuis?

Volgens een onderzoek van ‘American Society for Horticultural Science’ genezen mensen sneller als er bloemen of planten in hun kamer staan. Daarom leveren wij met onze bloemenwinkel maar al te graag aan het Sint-Augustinusziekenhuis en het Middelheimziekenhuis. Patiënten die in een ziekenhuiskamer verblijven met planten of bloemen blijken minder pijn te hebben en ook minder pijnstillers nodig te hebben. Als u geliefden of naasten heeft die in het Middelheimziekenhuis of Sint-Augustinusziekenhuis verblijven, bent u meer dan welkom om een bestelling te plaatsen in onze bloemenwinkel. Op die manier vrolijkt u de kamer op, en draagt u dus hopelijk ook bij aan een sneller genezingsproces.

Redenen om een boeket te sturen

Een boeket bestellen in onze bloemenwinkel om te laten bezorgen in het Middelheimziekenhuis of Sint-Augustinusziekenhuis, kan om verschillende redenen. Onderging een geliefde net een medische ingreep? Of herstelt er iemand van een ernstige aandoening? Dat zijn allemaal redenen om een beterschapsboeket op te sturen. Maar er zijn natuurlijk ook vrolijkere redenen, zoals bijvoorbeeld de geboorte van een kindje. Ook voor zo’n vrolijk boeket kunt u terecht in onze winkel.

Bestel of neem een abonnement

U kunt eenvoudig in onze bloemenwinkel een boeket bestellen om te laten leveren in het Sint-Augustinusziekenhuis of Middelheimziekenhuis. Ligt uw naaste of geliefde voor langere tijd in het ziekenhuis of moet hij of zij hier regelmatig verblijven? Dan kunt u ook een bloemenabonnement regelen. U kiest zelf op welke dag en welk moment het boeket geleverd moet worden, en wij zorgen voor de rest. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u via WhatsApp een foto van uw boeket. Zo bent u zeker dat ze bij de ontvanger passen. Bloemen laten leveren aan huis kan trouwens ook met of zonder zo’n abonnement. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest.