bloemenabonnementen

Een abonnement op bloemen


Met een abonnement op bloemen krijgt u regelmatig een boeketje aan huis geleverd. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met dit abonnement bloemen aan iemand anders te schenken. Ook bij een familielid of geliefde leveren we boeketten. Wilt u een collega in de bloemetjes zetten op kantoor of de boel wat opfleuren? Ook dat is mogelijk. Floriade zorgt bovendien telkens voor een stipte levering in de omgeving van Wilrijk, dus we kunnen u garanderen dat een verjaardagsboeket op de juiste dag bij de jarige terechtkomt.


Uw favoriete bloemen bestellen?

Waarom zou u een abonnement op bloemen nemen?

Dankzij een abonnement hoeft u uw partner nooit meer om bloemen te vragen. Zonder zorgen wordt er op het gewenste moment een prachtig boeket geleverd bij u thuis. Ook bij vrienden, op het werk of in het Middelheimziekenhuis kunt u boeketten laten leveren met een abonnement. Als florist weet ik als geen ander welke bloemen de beste keuze zijn in het lopende seizoen. Ik sta u dus maar al te graag bij in het samenstellen van uw boeketten. Het interval, de stijl van de boeketten en het budget kunnen we volledig aanpassen aan uw wensen. Uiteraard kunt u uw boeketten ook zelf in onze bloemenwinkel afhalen met een abonnement, dan krijgt u voor dezelfde prijs zelfs een paar bloemen meer. Zodra u een aankoop doet in onze winkel, krijgt u bovendien een klantenkaart en na tien aankopen ontvangt u een mooie korting.

Abonneer u bij onze bloemenwinkel

Contacteer ons om een gepersonaliseerde formule samen te stellen voor uw abonnement op bloemen. Wilt u bloemen bestellen in Antwerpen-Berchem om te laten leveren bij u thuis of een familielid? Geen probleem, wij leveren in de omgeving van Wilrijk en in de ziekenhuizen is deze levering zelfs gratis vanaf 35 euro. U krijgt voor de levering via WhatsApp een fotootje van de bloemen. Zo bent u zeker dat u waar krijgt voor uw geld!