Bloemen trouw

✓ Heel het weekend open

✓ Levering aan huis of op locatie

✓ Bloemenabonnementen

Bloemen voor een trouw zijn meestal wit. Dat heeft te maken met het feit dat ze staan voor puurheid, zuiverhuid, eenvoud, enzovoort, maar ook andere kleuren, aangepast aan het kleurenpalet van de trouw bijvoorbeeld, zijn zeer populair. Bij Floriade in Wilrijk helpen we u graag verder bij uw keuze voor de juiste bloemen voor uw trouw. Naast het bruidsboeket, zijn er ook boeketten voor de bruidsmeisjes en staan er meestal bloemstukken op de tafels. Voor al deze zaken kunt u op ons rekenen.

Welke bloemen zijn de juiste keuze voor een trouw?

Zowat alle bloemen hebben hun unieke charmes, maar toch zijn er een aantal die vaak gekozen worden bij een trouw. Dat heeft te maken met de speciale symboliek achter deze bloemen. Een roos staat bijvoorbeeld symbool voor de liefde en is dan ook één van de meest populaire bloemen tijdens een trouwfeest en in het bruidsboeket. Ook hortensia’s worden regelmatig gekozen, in verschillende kleuren. Deze staan symbool voor schoonheid, dankbaarheid en eerlijkheid. Wij leveren de bloemen aan huis of op de locatie van het trouwfeest. Voorwaarde is wel dat het in de omgeving van Wilrijk is.

Bloemen bestellen Mortsel

Schakel ons in voor uw trouw

Bloemenwinkel Floriade staat maar al te graag klaar voor al uw boeketten en bloemstukken tijdens uw trouw. We raden aan om voor bloemen te kiezen die op het moment van uw trouw in het seizoen zijn. Op die manier kan u zich aan uw budget houden en kiest u een meer milieubewuste optie. U kunt onze bloemen ook bestellen in Mortsel of Antwerpen-Berchem, zolang het maar in de buurt is van Wilrijk. Uw trouwbloemen en bruidsboeket moeten natuurlijk volledig aan uw wensen voldoen. Daarom ontvangt u een foto van uw bestelling via WhatsApp vooraleer de levering plaatsvindt. Neem contact met ons op om uw wensen door te geven.