Bloemen begrafenis Wilrijk

✓ Heel het weekend open

✓ Levering aan huis of op locatie

✓ Bloemenabonnementen

Als u op zoek bent naar bloemen voor een begrafenis, helpen wij u graag verder bij Floriade in Wilrijk. Bij een begrafenis komen enorm veel praktische zaken kijken, en daarom staan wij graag voor u klaar om alles wat met de bloemen heeft te maken voor u te regelen. Bloemen vertellen vaak een prachtig verhaal, zonder dat er nog al te veel extra woorden nodig zijn.

Welke bloemen passen bij een begrafenis?

U kunt onze bloemen laten leveren aan huis of bij de begrafenisondernemer. Op het gebied van bloemen is er enorm veel keuze in kleur, soort en symboliek. Had uw dierbare een specifieke wens voor de bloemen op zijn/haar begrafenis. Als er op voorhand bepaalde wensen zijn uitgesproken, houden we hier maar al te graag rekening mee. Op die manier brengen onze bloemen de juiste symboliek en boodschap over tijdens de begrafenis. Maar elke bloem heeft ook een andere betekenis en elke kleur heeft een bepaalde eigenschap. Meestal kiest men in rouwboeketten net zoals bij een trouw voor witte bloemen, omdat deze onder andere staan voor eenvoud, natuurlijke liefde en licht. U kunt ook bloemen bij ons bestellen om te laten leveren in Mortsel of Antwerpen-Berchem, zolang het in de omgeving van Wilrijk is. Wanneer u bestelt, ontvangt u voor de levering ook een foto van het boeket. Op die manier kan u bekijken of het rouwboeket aan uw wensen voldoet.

Bloemen bestellen Mortsel

Kom langs in de winkel om uw wensen door te geven

U bent zeer welkom in onze bloemenwinkel om uw wensen door te geven voor de bloemen op de begrafenis van een geliefde of naaste. We geven u graag tips over flora en vertellen u meer over de betekenis van specifieke bloemen en kleuren. Op die manier kunt u een prachtig laatste eerbetoon geven aan uw familielid of vriend(in). Neem contact met ons op als u vragen heeft.